Pittige aardappelsalade met geroosterde paprika
Deze zomerse aardappelsalade met paprika is een echte aanrader. De vinaigrette met gember en sambal oelek geeft hem een extra pittige smaak.

Ingrediënten
Pittige aardappelsalade met geroosterde paprika
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
gele, groene, rode en oranje paprika, in reepjes 1.0 kg
-
vetstof 30.0 ml
-
krielaardappelen, voorgegaard 1.0 kg
-
Koriander, fijngesneden 30.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Vermeng de paprikareepjes met de Phase en rooster op 230°C gedurende 10 min in een voorverwarmde heteluchtoven.
- Koel daarna terug.
- Maak de vinaigrette door de Hellmann’s Sesam Soy Vinaigrette te mengen met de Knorr Professional Specerijenpuree Gember en de Conimex Sambal Oelek.
- Doe de aardappelen en paprikareepjes in een kom en meng met de vinaigrette. Werk af met de koriander.
TIP: Niet iedereen houdt van koriander. Gebruik fijngesneden peterselie voor klanten die geen fan zijn.