Pompoensoep uit Gruyères met Gruyèrekaas en pompoenpitten
Tijdens de pompoentijd mag een pompoensoep niet ontbreken op het menu. Om de soep eens anders te presenteren, kun je een grote pompoen uithollen en de soep hierin serveren.

Ingrediënten
Pompoensoep uit Gruyères met Gruyèrekaas en pompoenpitten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pompoensoep

Ingrediënt naam
Pompoensoep
-
water 2.0 l
-
pompoenpitten 60.0 g
-
zout
-
gruyère 100.0 g
-
Pompoenblokjes diepvries 250.0 g
Bereiding
-
Pompoensoep
- Breng het water aan de kook en voeg al roerend de afgewogen hoeveelheid Knorr Professional Pompoen Crèmesoep. toe.
- Laat goed doorkoken.
- Voeg de pompoenblokjes toe en breng de soep weer aan de kook voor een 5-tal minuten.
- Frituur ondertussen de pompoenpitten en kruid ze met wat zout.Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de pompoenpitten en de geraspte kaas.