Portugese tomatensoep

Ingrediënten
Portugese tomatensoep
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Portugese Tomatensoep


Ingrediënt naam
Portugese Tomatensoep
-
vetstof 75.0 g
-
wortelblokjes, 3mm 180.0 g
-
ajuinblokjes 250.0 g
-
paprika gemengd, in brunoise 200.0 g
-
knolselder, brunoise 180.0 g
-
tomatenpuree 75.0 g
-
tomatenblokjes 600.0 g
-
water 2.0 l
-
lookpoeder 2.0 g
-
curry, gedroogd 2.0 g
-
peper, gedroogd 2.0 g
-
laurierpoeder 1.0 g
-
basilicum, gedroogd 2.0 g
-
tijm 1.0 g
-
suiker 2.0 g
-
Solo Professional Culinair 250.0 ml
-
gekookte rijst 250.0 g
Bereiding
-
Portugese Tomatensoep
Verhit de Phase tot 140°C en stoof de ajuinblokjes gedurende 3 min. Stooftemperatuur van minimum 80°C aanhouden.
Voeg wortelblokjes, paprikabrunoise en knolselderbrunoise toe en stoof (80°C) verder gedurende 3 min.
Voeg nu tomatenpuree en tomatenblokjes toe.
Overgiet met het water en voeg alle kruiden toe, samen met de suiker.
Voeg als laatste de groentebouillon en kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook tot alle groenten gaar zijn en mix dan de soep tot een egale structuur.
Werk af met de Solo Professional Culinair, daarna doorroeren. Leg op elk bord 25 g gekookte rijst en schep de soep erover.