Radicchio, peer, blauwe aderkaas en amandelen met Hellmann’s Cider Sherry Vinegar Vinaigrette

Ingrediënten
Bereiding
-
radicchio 1 st
-
roodlof 3 st
-
venkel 1.33 st
-
peer 2 st
-
walnoten 100 g
-
blauwe aderkaas 200 g
Serveren
-
rozijnen 56 g
-
vene cress 1 bakje
Bereiding
-
Bereiding
- Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
- Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
- Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
- Rooster de walnoten.
- Snijd de kaas in plakken.
-
Serveren
- Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
- Verdeel de salade over de borden.
- Maak de salade af met de blauwe aderkaas, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.