Radicchio, peer, blauwe aderkaas en amandelen met Hellmann’s Cider Sherry Vinegar Vinaigrette

Ingrediënten
Radicchio, peer, blauwe aderkaas en amandelen met Hellmann’s Cider Sherry Vinegar Vinaigrette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Serveren
Ingrediënt naam
Bereiding
-
radicchio 1.0 st
-
roodlof 3.0 st
-
venkel 1.33 st
-
peer 2.0 st
-
walnoten 100.0 g
-
blauwe aderkaas 200.0 g
Serveren
-
Hellmann's Vinaigrette Cider Sherry Vinegar 1.5 dl
-
rozijnen 56.0 g
-
vene cress 1.0 bakje
Bereiding
-
Bereiding
- Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
- Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
- Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
- Rooster de walnoten.
- Snijd de kaas in plakken.
-
Serveren
- Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
- Verdeel de salade over de borden.
- Maak de salade af met de blauwe aderkaas, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.