Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • radicchio 1 st
  • roodlof 3 st
  • venkel 1.33 st
  • peer 2 st
  • walnoten 100 g
  • blauwe aderkaas 200 g

Serveren

  • rozijnen 56 g
  • vene cress 1 bakje
  1. Bereiding

    • Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
    • Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
    • Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
    • Rooster de walnoten.
    • Snijd de kaas in plakken.
  2. Serveren

    • Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
    • Verdeel de salade over de borden.
    • Maak de salade af met de blauwe aderkaas, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.