Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Op het menu vandaag: borsjtsj of borsjt, een stevige, winterse soep van rode bieten die heel populair is in Oost-Europese landen. De soep is budgetvriendelijk, gezond en voedzaam.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook met de Knorr Professional Groentebouillon Poeder, rode biet, koolrabi, jonagold en rode ui.
    • Laat koken tot de groenten gaar zijn en mix de soep fijn.
    • Breng de soep aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Vergeten Groentesoep toe, laat 5 minuten sudderen.
    • Werk af met de kookroom en de zure room.  
    TIP: In de traditionele borsjt zit ook soepvlees. De rode bietensoep wordt zowel koud als warm gegeten.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu