Rode bietensoep met koolrabi en appel
Op het menu vandaag: borsjtsj of borsjt, een stevige, winterse soep van rode bieten die heel populair is in Oost-Europese landen. De soep is budgetvriendelijk, gezond en voedzaam.

Ingrediënten
Rode bietensoep met koolrabi en appel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 2.0 l
-
gekookte rode bieten 375.0 g
-
koolrabi, in stukken 125.0 g
-
Jonagold, in stukken 150.0 g
-
rode ui gesneden 150.0 g
-
room 200.0 ml
-
zure room 150.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook met de Knorr Professional Groentebouillon Poeder, rode biet, koolrabi, jonagold en rode ui.
- Laat koken tot de groenten gaar zijn en mix de soep fijn.
- Breng de soep aan de kook en voeg al roerend de Knorr Professional Vergeten Groentesoep toe, laat 5 minuten sudderen.
- Werk af met de kookroom en de zure room.
TIP: In de traditionele borsjt zit ook soepvlees. De rode bietensoep wordt zowel koud als warm gegeten.