Salade met lamsfilet, abrikozen, olijven en artisjok

Ingrediënten
Bereiding
-
lamsfilet 3 st
-
zout en peper
-
artisjokken 2 st
-
olie
-
artisjokken, kleine gekookte 10 st
-
ontpitte zwarte olijven 10 st
-
abrikozen 11.11 st
-
kropsla 1 st
-
asanga cress 0.5 bakje
Bereiding
-
Bereiding
- Kruid de lamsfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de Phase. Snijd de lamsfilet in plakjes.
- Schil de verse artisjokken en schaaf ze vervolgens in dunne plakjes.
- Frituur de artisjokplakjes in olie en kruid ze na met wat zout.
- Snijd de gekookte artisjokken samen met de olijven en de abrikozen.
- Maak de kropsla schoon, was ze en maak droog in de slacentrifuge.
- Maak de kropsla aan met een beetje vinaigrette.
- Bouw de salade op met de kropsla, lamsfilet, artisjokken en de olijven.
- Maak af met de rest van de vinaigrette, gefrituurde artisjok, cress en Oost Indische kers.