Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • lamsfilet 3 st
  • zout en peper
  • artisjokken 2 st
  • olie
  • artisjokken, kleine gekookte 10 st
  • ontpitte zwarte olijven 10 st
  • abrikozen 11.11 st
  • kropsla 1 st
  • asanga cress 0.5 bakje
  1. Bereiding

    • Kruid de lamsfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de Phase. Snijd de lamsfilet in plakjes.
    • Schil de verse artisjokken en schaaf ze vervolgens in dunne plakjes.
    • Frituur de artisjokplakjes in olie en kruid ze na met wat zout.
    • Snijd de gekookte artisjokken samen met de olijven en de abrikozen.
    • Maak de kropsla schoon, was ze en maak droog in de slacentrifuge.
    • Maak de kropsla aan met een beetje vinaigrette.
    • Bouw de salade op met de kropsla, lamsfilet, artisjokken en de olijven.
    • Maak af met de rest van de vinaigrette, gefrituurde artisjok, cress en Oost Indische kers.