Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • lamsfilet 3.0 st
  • zout en peper
  • vetstof
  • artisjokken 2.0 st
  • olie
  • artisjokken, kleine gekookte 10.0 st
  • ontpitte zwarte olijven 10.0 st
  • abrikozen 11.11 st
  • kropsla 1.0 st
  • asanga cress 0.5 bakje

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kruid de lamsfilets met zout en peper en bak ze mooi rosé in de Phase. Snijd de lamsfilet in plakjes.
    • Schil de verse artisjokken en schaaf ze vervolgens in dunne plakjes.
    • Frituur de artisjokplakjes in olie en kruid ze na met wat zout.
    • Snijd de gekookte artisjokken samen met de olijven en de abrikozen.
    • Maak de kropsla schoon, was ze en maak droog in de slacentrifuge.
    • Maak de kropsla aan met een beetje vinaigrette.
    • Bouw de salade op met de kropsla, lamsfilet, artisjokken en de olijven.
    • Maak af met de rest van de vinaigrette, gefrituurde artisjok, cress en Oost Indische kers.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu