Salade van courgette, tomaat en mozzarella
Ingrediënten
Salade van courgette, tomaat en mozzarella
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
courgette, in staafjes 1.3 kg
-
vetstof 30.0 ml
-
tomaten 1.0 kg
-
mozzarella 500.0 g
-
pijnboompitten 50.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Vermeng de courgettes met de Phase in een gastro, rooster op 230°C gedurende 10 min in een voorverwarmde heteluchtoven. Koel daarna terug.
- Vermeng de Hellmann’s Vinaigrette Balsamico met de Knorr Primerba Bouquet All’Italiana en Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh.
- Snij de tomaten in grove stukken en pluk de mozzarella in stukken.
- Doe de courgettes, tomaten en mozzarella in een kom, overgiet met de vinaigrette en vermeng.
- Doe het geheel in een kom en werk af met de pijnboompitten.