Salade van gerookte kipfilet met mosterd-honing dressing
Het zoet zuur van de rode uien geeft niet alleen een mooie smaak en kleur maar ook een knapperige textuur aan deze salade. Makkelijk om op voorhand te maken.

Ingrediënten
Salade van gerookte kipfilet met mosterd-honing dressing
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Zoet zuur
Salade
Afwerking
Ingrediënt naam
Zoet zuur
-
rijstazijn 1.5 dl
-
fijne kristalsuiker 100.0 g
-
rode uien 150.0 g
Salade
-
gemengde meloen in blokjes 400.0 g
-
gerookte kipfilet 250.0 g
-
sperziebonen, gebroken 175.0 g
Afwerking
-
rucola 20.0 g
-
Hellmann’s Sandwich Saus Honing & Mosterd 150.0 g
Bereiding
-
Zoet zuur
Breng de rijstazijn samen met de suiker al roerend aan de kook, voeg de reepjes rode uien toe en laat er 1 keer de kook overgaan. Koel het geheel direct terug in de koeler of koelkast. -
Salade
Meng de meloen met de kip en de fijne groene bonen en vul glazen/coupes. -
Afwerking
Nappeer het geheel met Honing-Mosterd dressing en garneer met de uitgelekte rode uien en wat rucola.