Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Pastasalade

Unused/Remaining Ingredients

  • Bloemkool 0.43 st
  • komkommer 0.05 st

Blancheer eventueel de bloemkool en wortel kort en spoel ze met koud water. Vervang de bloemkool door kort geblancheerde broccoli of romanescokool.

...

Bereiding

  1. Pastasalade

    Kook de pasta al dente, spoel met koud water en laat uitlekken.

    Snijd de paprika’s overlangs doormidden en verwijder de zaden en zaadlijsten.

    Schrap de wortelen en maak de bloemkool schoon.

    Schil de komkommer en verwijder de zaadjes.

    Snijd alle groenten in de gewenste vorm en meng met de pasta en de bieslook. Voeg de dressing toe en meng het geheel. Presenteer de salade op een presenteerschaal.

  2. Unused/Remaining Ingredients

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu