Sancocho de Gallina
Panama

Ingrediënten
Sancocho de Gallina
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 10.0 l
-
Oregano, gedroogd 10.0 g
-
uien, in blokjes 1.0 kg
-
aardappelblokjes, 5 mm 1.0 kg
-
groene paprika, in blokjes gesneden 1.0 kg
-
courgettes, in blokjes 1.0 kg
-
maiskorrels 1.0 kg
-
voorgegaard kippenvlees 1.0 kg
-
koriander grof gesneden 1.0 bs
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng het water aan de kook en voeg de Kippenbouillon, oregano en Knoflook toe.
- Voeg de uien, aardappelen en groene paprika toe en laat 5 min. sudderen.
- Voeg dan de courgette en maïs toe en laat nog eens 5 min. sudderen.
- Voeg op het einde het voorgekookt kippenvlees en de Polparicca toe en breng tot het kookpunt.
- Werk de soep af met de koriander en serveer.