Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • water 10 l
  • Oregano, gedroogd 10 g
  • uien, in blokjes 1 kg
  • aardappelblokjes, 5 mm 1 kg
  • groene paprika, in blokjes gesneden 1 kg
  • courgettes, in blokjes 1 kg
  • maiskorrels 1 kg
  • voorgegaard kippenvlees 1 kg
  • koriander grof gesneden 1 bs
  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg de Kippenbouillon, oregano en Knoflook toe.
    • Voeg de uien, aardappelen en groene paprika toe en laat 5 min. sudderen.
    • Voeg dan de courgette en maïs toe en laat nog eens 5 min. sudderen.
    • Voeg op het einde het voorgekookt kippenvlees en de Polparicca toe en breng tot het kookpunt.
    • Werk de soep af met de koriander en serveer.
+