Saus Amatriciana
Deze traditionele Italiaanse tomatensaus, afkomstig uit de regio Lazio in het midden van Italië, is een pittig keuze voor de uw vegetarische gasten.

Ingrediënten
Saus Amatriciana
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus Amatriciana




Ingrediënt naam
Saus Amatriciana
-
olijfolie 100.0 ml
-
spek, in reepjes 1.0 kg
-
uiblokjes, diepvries 200.0 g
-
rode wijn 300.0 ml
-
kappertjes 60.0 g
-
pecorinokaas 200.0 g
Bereiding
-
Saus Amatriciana
Verwarm de olijfolie op 120°C.
Voeg de spek en uiblokjes toe. Deglaceer met rode wijn.
Voeg de Tomatino, de Italiana Pizza Topping, de specerijenpuree knoflook,en de specerijenpuree 3 pepers en warm op tot 100°C. Voeg de kappertjes toe en vermeng alle ingrediënten.
Vermeng alles met de pecorinokaas.