Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  1. Bereiding

    Verhit de Phase in een steelpan, kleur er de sneden varkensnek langs beide kanten in aan en plaats ze in een diepe gastronormplaat.
    Voeg de sjalot , de wortelschijfjes en de knolselderblokjes in het braadvet van het varkensvlees en bak het geheel 5 minuten in aan.
    Voeg er de Primerba Tijm, de Knoflook Puree en de 3 Pepers Puree aan toe.
    Laat het geheel nog 2 minuten stoven.
    Plaats de gestoofde groenten op het vlees.
    Blus de pan met de witte wijn.
    Laat het water koken, los er de Bruine Fond in op en laat nog 2 minuten zachtjes koken.
    Bedruip het vlees en de groenten met de bruine fond en de witte wijn.
    Plaats het geheel met deksel in een voorverwarmde oven van 160°C en laat het gedurende 90 minuten garen.
    Haal het vlees en de groenten uit de gastronorm en houd deze warm.
    Verwarm de saus en bind deze op met de Blanke Roux.Giet de warme saus over het vlees en serveer.
+