Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • water 250.0 ml
  • gestoofde prei 200.0 g
  • rauwe zalm 50.0 g
  • gerookte zalm 56.0 g

Bereiding

  1. Bereiding

    Snij de rauwe zalm in blokjes en de gerookte zalm in reepjes.Vermeng de TSG met het water, SOLO en Dille tot een homogene massa.Meng er de prei, zalm en gerookte zalm onder.Doe alles in een ingevette vorm.Bak in een tot 175°C. voorverwarmde oven gedurende 30 à 40min. naargelang de massa.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu