Terrine van zalm en prei

Ingrediënten
Terrine van zalm en prei
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
water 250.0 ml
-
gestoofde prei 200.0 g
-
rauwe zalm 50.0 g
-
gerookte zalm 56.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Snij de rauwe zalm in blokjes en de gerookte zalm in reepjes.Vermeng de TSG met het water, SOLO en Dille tot een homogene massa.Meng er de prei, zalm en gerookte zalm onder.Doe alles in een ingevette vorm.Bak in een tot 175°C. voorverwarmde oven gedurende 30 à 40min. naargelang de massa.