Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Bereidingswijze

  • Solo Professional Culinair 450.0 ml
  • mozarella 450.0 g

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Blix de tomaten met de Polparicca fijn.

    -Voeg dan de Basilicum vinaigrette en Textuur toe en blix nog even verder.

    -breng verder op smaak met peper en zout

    -Verdeel in vormpjes naar eigen keuze en laat in de koeling opstijven.

  2. Bereidingswijze

    -Blix de Mozzarella fijn.

    -Verwarm de SOLO tot ongeveer 60 à 70°C.

    -Voeg de warme SOLO en de Textuur toe en blix nog even verder.

    -Verdeel in vormpjes naar eigen keuze en laat in de koeling opstijven.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu