Tomatensoep uit Mexico met boontjes en chili
Deze soep maken we af met zure room en koriander maar als variant daarop kunnen we ook avocado en fijngesneden tortilla gebruiken.

Ingrediënten
Soep
-
water
-
zoete chilisaus
Garnituur
-
Bonen, Red Kidney 200 g
-
Chorizo 200 g
-
koriander 20 g
-
witte bonen uit blik 150 g
-
zwarte bonen uit blik 150 g
Afwerking
-
zure room 200 g
Bereiding
-
Soep
Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend de Tomaten Crèmesoep toe. Voeg de chilisaus toe en laat de tomaten Crèmesoep gedurende vijf minuten rustig koken. -
Garnituur
Snijd de chorizoworst in dunne plakje en bak ze kort in een droge pan. Spoel de drie soorten bonen af en voeg ze aan de soep toe. Pluk ondertussen de koriander. -
Afwerking
Schep de soep in de soepkommen en serveer met de koriander, chorizo en de zure room.