Tomatensoep uit Toscane met mozzarella en basilicum

Ingrediënten
Tomatensoep uit Toscane met mozzarella en basilicum
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Soep


Ingrediënt naam
Soep
-
water 2.0 l
-
rode paprika, geroosterde 160.0 g
-
courgette, geroosterd 160.0 g
-
Buffel Mozzarella 2.0 x
-
Basilicum Cress 10.0 g
Bereiding
-
Soep
Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend de Toscaanse Tomatensoep toe. Laat de soep gedurende 5 minuten rustig doorkoken.Snijd ondertussen de paprika, courgette en de mozzarella in blokjes. Voeg de paprika en de courgette aan de soep toe.Schep de soep in kommen en garneer met de mozzarella en basilicum. Werk het geheel af met wat pesto.