Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • plankjes van cederhout
  • zout
  • olijfolie
  • verse tonijnfilet 250.0 g
  • takje verse tijm 4.0 st
  • citroen 1.0 st
  • peper van de molen

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Leg cederhouten plankjes 2 uur onder water. Smeer ze in met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.

    Snijd de tonijn in plakjes van 2 centimeter. Leg de plakjes op de plankjes. Verdeel er olijfolie en citroenrasp over. Bestrooi met versgemalen peper en gehakte tijm.

    Gaar de tonijn circa 8 minuten (afhankelijk van de dikte) op 160C op de Big Green Egg.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu