Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Groenten

  • waterkersbosjes 2 st
  • roodlof 3 st
  • rucola 150 g
  • vijgen 10 st

Garnituur

  • zonnebloempitten 100 g
  • eetbare goudsbloemen 3 st
  • viooltjes 20 st

Opmaak

  • Parmezaanse kaas 200 g
  • sinaasappel 1.43 st
  1. Groenten

    • Snijd de waterkers af en snijd de roodlof in dunne plakken.
    • Was de rucola en maak deze goed droog.
    • Snijd de vijgen in vieren.
  2. Garnituur

    • Rooster de zonnebloempitten.
    • Pluk de eetbare bloemen.
  3. Opmaak

    • Maak de salade aan met wat vinaigrette.
    • Verdeel de salade over de borden.
    • Maak de salade af met de vijgen, zonnebloempitten en de rest van de vinaigrette.
    • Rasp de Parmezaanse kaas samen met wat sinaasappelschil over de salade.
    • Verdeel de bloemblaadjes speels over de salade.