Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding saus

  • vetstof 10.0 ml
  • sjalotten, fijngesneden 50.0 g
  • parures van champignons 50.0 g
  • venkelzaadjes 5.0 g
  • Pédro Ximénez sherry 100.0 ml
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus Vloeibaar 1 L 500.0 ml
  • azijn 10.0 ml
  • boter 25.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding saus

    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof er de sjalot, de champignonparures en het venkelzaad in aan
    • Blus met de sherry en laat de alcohol uitdampen
    • Voeg de Knorr Professional Kalfsjus vloeibaar toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Zeef de saus en werk af met de witte wijnazijn.
    • Monteer de saus met de boter.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu