Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Voor het kippengehakt

Voor het loempiadeeg

  • loempiavellen diepvries 20.0 st
  • eieren, losgeklopte 1.0 st

Om af te werken


...

Bereiding

  1. Voor het kippengehakt

    ·       Combineer kipgehakt, Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree, Knorr Professional Gember Specerijenpuree, sjalotjes, sojasaus en ei, meng goed en zet apart.
  2. Voor het loempiadeeg

    Maak een egg wash met het tweede ei voor het deeg.
    Leg een plakje wontondeeg op de bank en leg een lepel kipgehaktmengsel in het midden op het deeg, bestrijk met een kwastje met het eiwit en leg er een ander velletje deeg op zodat er een kussentje ontstaat, druk de randen naar beneden zodat ze dichtplakken. 
    Bak de kippakketjes.
  3. Om af te werken

    Leg de pakketjes op een groot bord en serveer met Knorr Professional Zoetzure Saus Vloeibaar 2,2 L
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu