Zalmtartaar met een geroosterde sesamvinaigrette
Deze zalmtartaar werd omgetoverd tot een ware smaakbom door Yves Mattagne.

Ingrediënten
Zalmtartaar met een geroosterde sesamvinaigrette
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
dunne sneetjes zalm van 80 g 10.0 st
-
witte rammenas, balletjes in parisienne 30.0 st
-
Witte radijs 20.0 st
-
citroenzeste
-
bieslook, gehakt 10.0 g
-
granaatappel 20.0 g
-
gehakte pindanoten 20.0 st
-
zoutvlokken
-
olijfolie 5.0 ml
-
koriander 15.0 g
-
verse munt 15.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Snijd de zalm in blokjes en op een bord dat vooraf is ingesmeerd met olijfolie.
- Doe er voorzichtig de Hellmann’s Vinaigrette Soja met geroosterde Sesam overheen.
- Voeg vervolgens de witte rammenas bolletjes, radijsjes, bieslook, granaatappel en gehakte pinda’s toe voor een mooie presentatie.
- Voeg 2 of 3 zoutvlokjes toe.
- Werk af met een paar mooie korianderblaadjes en verse muntblaadjes.
- Leg een beetje citroenzeste op het bord voor servering.