Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • dunne sneetjes zalm van 80 g 10.0 st
  • witte rammenas, balletjes in parisienne 30.0 st
  • Rettich 20.0 st
  • citroenzeste
  • bieslook, gehakt 10.0 g
  • granaatappel 20.0 g
  • gehakte pindanoten 20.0 st
  • zoutvlokken
  • olijfolie 5.0 ml
  • koriander 15.0 g
  • munt 15.0 g

Deze zalmtartaar werd omgetoverd tot een ware smaakbom door Yves Mattagne.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snijd de zalm in blokjes en op een bord dat vooraf is ingesmeerd met olijfolie.
    • Doe er voorzichtig de Hellmann’s Vinaigrette Soja met geroosterde Sesam overheen.     
    • Voeg vervolgens de witte rammenas bolletjes, radijsjes, bieslook, granaatappel en gehakte pinda’s toe voor een mooie presentatie. 
    • Voeg 2 of 3 zoutvlokjes toe.
    • Werk af met een paar mooie korianderblaadjes en verse muntblaadjes. 
    • Leg een beetje citroenzeste op het bord voor servering.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu