Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bloemkoolsoep

Bereiding

  1. Bloemkoolsoep

    • Breng twee en een halve liter water aan de kook en blanchee hierin de bloemkoolroosjes.
    • Meet twee liter van het kookvocht af, breng dit aan de kook en voeg al roerend de Bloemkool-Broccoli Crèmesoep toe.
    • Laat de Bloemkool-Broccoli Crèmesoep gedurende 5 minuten rustig koken.
    • Blancheer ondertussen de rucola en pureer deze vervolgens in de blender met wat olijfolie fijn. Snijd de gerookte zalm in mooie blokjes. Voeg de bloemkoolroosjes aan de soep toe.
    • Verdeel de gerookte zalm over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de rucola.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu