Bloemkoolsoep met rucola en gerookte zalm

Ingrediënten
Bloemkoolsoep met rucola en gerookte zalm
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bloemkoolsoep

Ingrediënt naam
Bloemkoolsoep
-
water 2.5 l
-
bloemkoolroosjes 250.0 g
-
rucola 50.0 g
-
olijfolie 50.0 ml
-
zwarte peper 1.0 g
-
gerookte zalm 222.0 g
Bereiding
-
Bloemkoolsoep
- Breng twee en een halve liter water aan de kook en blanchee hierin de bloemkoolroosjes.
- Meet twee liter van het kookvocht af, breng dit aan de kook en voeg al roerend de Bloemkool-Broccoli Crèmesoep toe.
- Laat de Bloemkool-Broccoli Crèmesoep gedurende 5 minuten rustig koken.
- Blancheer ondertussen de rucola en pureer deze vervolgens in de blender met wat olijfolie fijn. Snijd de gerookte zalm in mooie blokjes. Voeg de bloemkoolroosjes aan de soep toe.
- Verdeel de gerookte zalm over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de rucola.