Chef Traiteur - Chinese Rijstschotel met zoetzure saus en varkensvlees

Ingrediënten
Chef Traiteur - Chinese Rijstschotel met zoetzure saus en varkensvlees
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze


Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
varkensreepjes 5.0 kg
-
sinaasappelsap 1.0 l
-
Hellmann's Tomato Ketchup squeeze 430 ml 800.0 g
-
sherryazijn 200.0 ml
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg
-
diepvriesgroenten Ardo ‘China Mix Extra’, gegaard 5.0 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase en bak er de varkensreepjes in gaar op een hoog vuur.
- Koel zo snel mogelijk terug.
- Vermeng sinaasappelsap met Ketchup, Gember, Sambal Oelek, Ketjap Manis ensherryazijn.
- Bind met de Koude Binder.
- Meng dit met de rijst, groenten en het vlees tot een geheel.