Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Voor de gehaktballen

Voor de saus

  • water 1.5 l
  • Knorr Professional geconcentreerde Kippenbouillon 150 ml
  • diepvries bladspinazie IQF, gegaard 2 kg
  • diepvries juliennegroenten, gegaard 4 kg

Voor de rijst

Bereiding

  1. Voor de gehaktballen

    • Vermeng het gehakt met het amandelpoeder, gehakte spinazie, de gemalen specerijen en de gember.
    • Maak hier gehaktballetjes van.
    • Verhit dePhaseen bak er de gehaktballetjes in aan tot ze gaar zijn, koel zo snel mogelijk af.
  2. Voor de saus

    • BrengdeTomatino, water, kippenbouillon en spinazie aan de kook en laat 15min. zachtjes koken.
    • Koel de saus zo snel mogelijk af.
    • Voeg de juliennegroenten en de gehaktballen toe.
  3. Voor de rijst

    • Meng de rijst met deTomatinoen de kurkuma, serveer apart.