Ingrediënten
Erwtencrème met zalm en cappuccino van gerookt spek
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/images/8710604744690NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/soepen/soepverrijkers/knorr-croûtons-naturel-6-x-580-g/8722700463696NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 10.0 l
-
erwten, diepgevroren 3.5 kg
-
gerookte zalm, in julienne 1.0 kg
-
volle melk 1.0 l
-
room 1.0 l
-
gerookt spek, in reepjes 200.0 g
-
fijngesneden bieslook 2.0 bs