Erwtencrème met zalm en cappuccino van gerookt spek

Ingrediënten
Erwtencrème met zalm en cappuccino van gerookt spek
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 10.0 l
-
erwten, diepgevroren 3.5 kg
-
gerookte zalm, in julienne 1.0 kg
-
volle melk 1.0 l
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
gerookt spek, in reepjes 200.0 g
-
bieslook 2.0 bs
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Breng het water met de Groentebouillon aan de kook en voeg de erwten toe.
- Laat de soep koken tot de erwten gaar zijn, voeg al roerend de Spinaziesoep toe, laat 5 min. zachtjes koken, mix de soep fijn.
- Verdeel de gerookte zalmsnippers over de soepkommen.
- Verdeel de doperwtensoep over de soepkommen en voeg de croutons toe.
- Breng de Solo met de melk en het gerookte spek aan de kook en laat 10 min. trekken.
- Passeer door een puntzeef.
- Mix deze mengeling op het laatste moment op en verdeel over de soep.
- Werk af met gesnipperde bieslook.