Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Gehaktballetjes

  • gemengd gehakt 1 kg
  • paneermeel 20 g
  • water 1 l

Bleekselderij

  • olijfolie 40 ml
  • ui, fijngesneden 150 g
  • tomatenpuree 30 g
  • céleri congelé 800 g

Aardappelpuree

  • Nootmuskaat, gemalen 2 g
  1. Gehaktballetjes

    Meng het gehakt met de Knoflook, Bouquet de Provence en het paneermeel. Vorm balletjes van telkens ongeveer 30 g. Breng water aan de kook, voeg de Kippenbouillon toe en gaar de balletjes hierin tot ze bovendrijven.
  2. Bleekselderij

    Verhit de olijfolie en fruit de uien glazig. Voeg de tomatenpuree en Tomatino, Groentebouillon, 3-Peperpuree en bleekselder toe. Breng aan de kook en laat sudderen tot de bleekselder gaar is. Giet de tomatensaus over de gehaktballetjes en warm goed door. Werk af met gehakte peterselie.
  3. Aardappelpuree

    Breng 1 l water aan de kook met de Phase, Groentebouillon en nootmuskaat.

    Neem van het vuur en voeg de Gourmet Aardappelpuree toe.