Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+
  1. Bereiding

    • Meng het gehakt met de Knoflook, Bouquet de Provence en het paneermeel.

    • Vorm balletjes van telkens ongeveer 30 g.

    • Breng water aan de kook, voeg de Kippenbouillon toe en gaar de balletjes hierin tot ze bovendrijven.

    • Verhit de olijfolie en fruit de uien glazig.

    • Voeg de tomatenpuree en Tomatino, Groentebouillon, 3-Peperpuree en bleekselder toe.

    • Breng aan de kook en laat sudderen tot de bleekselder gaar is.

    • Giet de tomatensaus over de gehaktballetjes en warm goed door.

    • Werk af met gehakte peterselie.

    • Breng 1 l water aan de kook met de Phase, Groentebouillon en nootmuskaat.

    • Neem van het vuur en voeg de Gourmet Aardappelpuree toe.

+