Ingrediënten
Gevulde parelhoen met jachtsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Sous vide
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8712566218530_NL.png)
Garnituur
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277879_NL.png)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/maizena/maizena-blanke-sausbinder-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Sous vide
-
merguez-worstjes 6.0 st
-
parelhoenfilet met vel 10.0 st
-
zout en peper
Saus
-
water 1.0 l
Garnituur
-
aardappelwedges 1.5 kg
-
vetstof 80.0 g
-
gemengde groenten (bonen, jonge, worteltjes, tomaten in partjes,...) 1.2 kg
-
bruine kastanjechampignons 300.0 g
-
water 0.25 l