Ingrediënten
Groene asperge- en courgettesoep en parmezaan
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/soepen---soepverrijkers/8712566440757NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_1kg_bouillon_groenten_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 690 g.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 14.0 l
-
brunoise van courgettes 2.0 kg
-
aardappelen, in blokjes 1.5 kg
-
geraspte parmezaanse kaas 1.0 kg