Kalfsblanquette, bloemkoolcrème met vanille | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Vlees braden

Saus

Opmaak

  • witte champignons, in schijfjes gesneden 250 g

Bereiding

  1. Vlees braden

    Blancheer de stukken vlees met koud water. Laat uitlekken en afkoelen.

    Bevochtig het vlees met koud water.

    Breng aan de kook en schep indien nodig het schuim af.

    Voeg de uien, de wortels en het citroensap toe.

    Roer de Knorr Blanke kalfsfond erdoor.

    Laat 1 uur koken op een zacht vuur.

    Decanteer het vlees en zet opzij.

  2. Saus

    Decanteer het vlees en zet opzij.

    Kook de bloemkool in de fond, voeg room toe, mix en voeg de vanille toe. Bind de saus met de blanke roux en zet opzij.

  3. Opmaak

    Voeg de champignons bij het vlees en de garnituur en giet de saus erover. Laat 2 minuten sudderen en serveer goed warm in een stoofpotje.