Muffin met geitenkaas en chorizo

Ingrediënten
Muffin met geitenkaas en chorizo
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
-
Solo Professional Culinair 100.0 ml
-
Chorizo, in blokjes 125.0 g
-
geitenkaas 100.0 g
-
water 300.0 ml
-
olijfolie 40.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Verleng TSG met water, SOLO en olijfolie tot een homogene massa.
-Meng er de Geitenkaas, Sambal en Chorizo onder.
-Plaats het geheel 1 uur in de koeling. (spuit makkelijker)
-Verdeel in vormpjes met een spuitzak en bak in een tot 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 15min.