Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • Chorizo, in blokjes 125.0 g
  • geitenkaas 100.0 g
  • water 300.0 ml
  • olijfolie 40.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Verleng TSG met water, SOLO en olijfolie tot een homogene massa. -Meng er de Geitenkaas, Sambal en Chorizo onder. -Plaats het geheel 1 uur in de koeling. (spuit makkelijker) -Verdeel in vormpjes met een spuitzak en bak in een tot 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 15min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu