Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Rijstsalade

  • water 1 l
  • langkorrelrijst 500 g
  • ananas 0.5 st
  • witte, zoete druiven zonder pit (eventueel blik) 250 g
  • appel, blokjes 3 st
  • halve perziken 4 st
  • geroosterde kokosrasp 20 g
  • bladpeterselie 20 g
  1. Rijstsalade

    Breng het water aan de kook met de groentebouillon en kerriepuree. Kook de rijst hierin gaar, spoel koud en laat uitlekken. Schil de ananas en snijd hem in kleine blokjes en snijd de druiven in de lengte door. Vermeng ze met de rijst. Vermeng de yoghurtdressing met de resterende kerriepuree en voeg de appelblokjes toe. Meng de rijst erdoor. Snijd de perziken in partjes. Garneer de rijstsalade met perzikpartjes, kokosrasp en platte peterselie.