Salade van parelgort met venkel en granaatappel
De zachte smaak van parelgort gecombineerd met de anijssmaak van venkel en de zoetzure smaak van granaatappel: een subtiele smaakbom.

Ingrediënten
Salade van parelgort met venkel en granaatappel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding




Ingrediënt naam
Bereiding
-
parelgort 250.0 g
-
venkel in julienne 300.0 g
-
rode uien, in halve ringen 50.0 g
-
olijfolie 30.0 g
-
granaatappelpitten 50.0 g
-
thaise basilicumbladeren 5.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C Kook de parelgort gaar zoals aangegeven op de verpakking, en koel deze snel terug. Meng de partjes venkel met de partjes rode ui, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de olijfolie. Plaats deze op een ovenschaal en rooster deze gedurende 20 à 25 minuten op 200°C. Laat deze afkoelen. Meng de gekookte parelgort met de afgekoelde groenten samen met de granaatappelpit en de fijngesneden thaise basilicum. Meng alle ingredienten voor de vinaigrette, en verdeel deze over de bekomen salade.TIP: De parelgort kun je vervangen door parelcouscous, quinoa of bulgur. Even lekker!