Venkel-courgettesalade
Een lichte salade vol verrassende smaken en krokante bites als bijgerecht bij de BBQ. Werk eventueel af met verbrokkelde feta.

Ingrediënten
Venkel-courgettesalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Venkel fijn gesneden 300.0 g
-
rode ui, fijngesneden 100.0 g
-
courgette, in spaghettislierten 300.0 g
-
studentenhaver 150.0 g
-
granaatappelpitten 75.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Meng de Hellmann’s Vinaigrette Citrus met de Knorr Primerba Dille en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers tot een homogene massa.
- Voeg de fijngesneden venkel, de schijfjes rode ui, courgettelinten en studentenhaver toe.
- Meng de salade en verdeel de granaatappelpitten over de salade.
TIP: De Hellmann’s Vinaigrette Citrus zorgt voor een mooie glans op je salade. In de vinaigrette zit ongeraffineerde olijfolie en sap van Spaanse citroenen.