Witloofsoep met mosterd en pastrami
Witloofsoep met mosterd en ham kende je al. Met pastrami – gepekeld en gerookt rundvlees – maak je er een nog feestelijkere soep van.
.jpg)
Ingrediënten
Witloofsoep met mosterd en pastrami
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze Soep

Bereidingswijze Garnituur
Ingrediënt naam
Bereidingswijze Soep
-
water 2.5 l
-
room 250.0 ml
-
Amora mosterd Dijon 1025 gr 150.0 g
Bereidingswijze Garnituur
-
witloof, fijngesneden 500.0 g
-
pastrami 250.0 g
-
hazelnoten 50.0 g
-
bieslook, fijngesneden
-
dikke sneden zuurdesembrood 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze Soep
- Breng het water en de room aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Professional Belgische Witloofsoep toe en laat gedurende 5 minuten zachtjes koken.
- Voeg de Amoramosterd toe.
-
Bereidingswijze Garnituur
- Verdeel het fijngesneden witloof in de soep.
- Werk af met de pastrami en de gekneusde hazelnoot en wat bieslook.
- Serveer met zuurdesemtoast.