Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze Soep

Bereidingswijze Garnituur

  • witloof, fijngesneden 500.0 g
  • pastrami 250.0 g
  • fijngehakte hazelnoten 50.0 g
  • snijbonen, fijngesneden
  • dikke sneden zuurdesembrood 10.0 st

Witloofsoep met mosterd en ham kende je al. Met pastrami – gepekeld en gerookt rundvlees – maak je er een nog feestelijkere soep van.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze Soep

  2. Bereidingswijze Garnituur

    • Verdeel het fijngesneden witloof in de soep.
    • Werk af met de pastrami en de gekneusde hazelnoot en wat bieslook.
    • Serveer met zuurdesemtoast.
    TIP:Maakte je onze romigewitloofsoep met tijm en hamwafeltjes al?
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu