Menu
Punten

Horeca-ondernemer zijn, is zeker nu niet evident… Daarom is het belangrijk dat je rekening houdt met je food cost bij de opzet van je menukaart. Zet deze toppers op je menu om je omzet te verhogen! 

Vol-au-vent met aardappelpuree

Door haar populariteit is vol au vent zonder twijfel een top-10 gerecht. Van jong tot oud: iedereen zwicht voor dit type comfortfood. Bovendien is het een klassiek gerecht dat zich prima leent tot upselling. Mits een klein supplement kan je een luxeversie aanbieden met gebakken kalfszwezeriken of grijze garnalen. Vol-au-vent ook op jouw kaart? Ontdek het recept

Gebruik de Knorr Professional Kippenbouillon Pasta om je vol au vent nog voller van smaak te maken. De tijdswinst die je maakt tegenover een zelfgemaakte bouillon is enorm. Tijd die je nu kan besteden aan de afwerking van je gerecht, met bijvoorbeeld kort aangebakken champignons. Scoren met Knorr Professional? Ontdek het product

TIP: Je kan ook vegetariërs verrassen met een plantaardige twist op vol au vent. Starten doe je met een Knorr Professional Groentebouillon Pasta. Daarna gebruik je de NOChicken chunks van The Vegetarian Butcher: die hoeven op smaakniveau alvast niet onder te doen. 

Spaghetti bolognaise

Wie kan weerstaan aan een dampende kom spaghetti bolognaise? Elke brasserie heeft wel een eigen succesversie op de kaart staan. Door je gasten hun portie (small, medium of large) zelf te laten bepalen vermijd je overtollige etensresten en verhoog je de winstmarge. Meer tips om je winstmarge te verhogen vind je in dit artikel.

Het belangrijkste voordeel van een convenience product als Knorr Collezione Italiana Napolitana of Knorr Collezione Italiana Tomatino is dat je tomatensaus veel minder lang moet inkoken omdat de saus al bereid is. Bovendien staat het recept en de smaak van je uiteindelijke saus zo veel meer op punt en staat het je vrij om een eigen touch aan de pastasaus te geven. 

TIP: Wil je uitpakken met een spaghetti bolognaise zonder vlees dan is de NOMince van The Vegetarian Butcher een schot in de roos. Ter vergelijking: waar je bij een reguliere spaghetti 1000 g gehakt nodig hebt, verkrijg je hier dezelfde bite met amper 600 g The Vegetarian Butcher NOMince. Tel uit je winst. 

Steak Béarnaise

To steak or not to steak is not the question. Wel welk type vlees je selecteert. Ga op zoek naar extra smaak en differentieer in runderrassen. Voor een bijzondere oorsprong en smaak betalen mensen graag wat meer. Zo is jouw steakgerecht een margetopper in wording.

Wees niet zuinig in je sausmenu, gasten wisselen graag af tussen meerdere sauzen. Vooral béarnaise-, peper- en champignonsaus mogen niet ontbreken op je kaart. Kies bijvoorbeeld voor de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers die je afwerkt met de Knorr Professional Demi-Glace. Op die manier combineer je het beste van twee werelden: een krachtig smaakresultaat. Weinig personeel? Ontdek ook de Kant-en Klare sauzen van Knorr en geef er je eigen twist aan

Door het aankleuren van een steak karamelliseert het vlees en ontstaat er een smakelijke maillard-reactie. Hetzelfde effect kan je ook met een groentebereiding bekomen. Strijk voor het grillen een knolseldersteak in met Knorr Professionals Intense Flavours Deep Smoke en je neus wordt instant geprikkeld door een subtiel rokerig aroma.

Afbeelding van Steak met Bearnaisesaus en frieten

Gebakken sliptong

Voor een hartverwarmend visgerecht waarin de saus de hoofdrol speelt hoef je niet noodzakelijk dure vis (tarbot of noordzeetong) in te kopen; let liever op de promo’s van het seizoen. Slip- of schartong, pladijsfilet en zelfs een volledige kabeljauwfilet – waar je achteraf de haasjes uit fileert – zijn een prima keuze. Kosten efficiënt zijn in je aankopen? Check de producten in promo.

Het eigenhandig maken van een visfond is een arbeidsintensieve klus, bovendien streef je een consistente smaak van je visbereiding na. Daarom zorgt de Knorr Fonds de Cuisine Visfond voor tijdswinst. Door je Knorr Gourmet Aardappelpuree houd je bovendien die winst vast. Het kookvocht hoef je niet af te gieten, maar kan je meteen opbinden samen met de puree. De combinatie van een seizoensvis in een romige saus met de volle aardappelpuree is goddelijk.

Caesar Salade

Maak je een gerecht met kip? Laat dan geen enkel onderdeel van dit fantastisch product verloren gaan. Het vel kan je krokant in de oven laten afbakken als crispy garnituur. Van de vleesrestjes kan je eventueel bitterballen, mousse of paté maken. Ook het ontbeend kippenvlees van de billen geeft veel meer smaak en volheid aan een gerecht dan wanneer je met een afzonderlijke kipfilet aan de slag zou gaan. Door met een volledige kip te werken haal je je foodcost omlaag en zet je in op wasteverwerking.

Een bekend succesgerecht als een caesarsalade komt pas helemaal tot z’n recht dankzij de ultieme finishing touch. Door je salade met kip af te werken met de Hellmann’s Caesar Dressing speel je de romige smaken van ansjovis en parmezaan mooi uit dankzij één gerichte kneep op de fles. Daarnaast zorgt het gamma van Hellmann’s voor een mooie consistentie; een kwaliteitsverschil dat zich uiteraard laat smaken in frisse salades.

Red Butcher Balls

Ga de uitdaging aan om letterlijk meer ballen aan je gerecht toe te voegen. Proportioneer elke gehaktbal precies en voeg je eigen persoonlijke touch toe : heerlijk sappig en onweerstaanbaar. Laat je klanten kiezen tussen een small, medium en large portie, een keuzevrijheid die zich vertaalt in een extra marge voor jou. Door het toevoegen van Knorr Primerba Bouquet all’Italiana kan je zelfs in no time voor een zuiders twist zorgen.

Geef een Zuiderse smaakboost aan je gehaktballen! Ontdek Knorr Primerba Bouquet all’Italiana.

Burgers

Smoky Beef Burger

Serveer deze burger met crunchy groenten volgens de seizoenspromo’s : knapperig en heerlijk kostenefficiënt. Voor die extra smoky smaak gebruik je Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke. Je hoeft echt geen smoker of barbecue te hebben om die authentieke rooksmaak te geven aan je burger : daar zorgt de ui en deze smaaktopper voor.

The Be(a)st Burger

Vleesvrij genieten doe je met de NObeef burger van The Vegetarian Butcher. Deze juicy hamburger verleidt elke burgerliefhebber met zijn heerlijke kruidensmaak. Ook het plantaardig vlees ziet er heerlijk meaty uit. Om je duimen en vingers bij af te likken.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu