Component Vis-tomatengratin

Ingrediënten
Component Vis-tomatengratin
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
witte vis, gestoomd 500.0 g
-
water 160.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Doe de witte vis in een blixer en blix fijn.
- Voeg de Napoletana, water, Bouquet all Italiana en Specerijenpuree Knoflook toe en blix verder tot een fijne massa.
- Voeg de Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix verder tot een homogene massa.
- Verdeel deze massa over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze.
- Gaar in de combi-steamer op 90°C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een minimumkern van 70°C.