Ingrediënten
Gekonfijte lamsschouder met groene boontjes en peterselieaardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-dagneau-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/binders/8711100680123NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
honing 100.0 g
-
lamsschouder, ontbeend 1.5 kg
-
wortelen, voor de mirepoix 100.0 g
-
uien, voor de mirepoix 100.0 g
-
selder, voor de mirepoix 100.0 g
-
laurier
-
water 1.0 l
-
uien, in blokjes 150.0 g
-
groene boontjes, fijn 1.5 kg
-
Hoeveboter 200.0 g
-
krielaardappelen 1.5 kg
-
Fijngehakte peterselie 100.0 g
-
vetstof 300.0 ml