Ingrediënten
Voorjaarsragout van lams met peterselieaardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-dagneau-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/8712566255177_Knorr_Professional____Napoletana_zak_3_kg_Hero_Image1.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/8711100949237_NL.jpg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 100.0 ml
-
lamsragout, mager 1.8 kg
-
uien, halve ringen 500.0 g
-
rode wijn 200.0 ml
-
water 2.0 l
-
laurier
-
krielaardappelen 1.2 kg
-
Wortelen in schijfjes 400.0 g
-
Selder, witte, in blokjes 400.0 g
-
groene boontjes, fijn 400.0 g
-
Fijngehakte peterselie 50.0 g