Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • Varkensspiering 1.25 kg
  • keukenzout 5 g
  • Szechuanpeper, gemalen 3 g
  • ajuinringen, vers 450 g
  • rode wijnazijn 20 ml
  • bruine basterdsuiker 100 g
  • water 1 l
  1. Bereiding

    • Bestrooi de lapjes met zout en peper en bak ze in de Phase gedurende 2 min. aan beide zijden en gaar ze verder in een oven van 120°C tot een kern van 67°C.

    • Fruit in hetzelfde braadvocht de uien aan, voeg de suiker toe en blus af met de wijnazijn, laat het vocht verdampen.

    • Breng het water aan de kook, zet het vuur laag en voeg al roerend de Jus toe, laat 5 min. zachtjes koken.

    • Serveer het lapje met de uien en de jus, aardappelpuree en voorjaarsgroenten.