Component Zeevruchten

Ingrediënten
Component Zeevruchten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
zeevruchtenmix, gegaard 300.0 g
-
scampi's gepeld, gegaard 150.0 g
-
water 250.0 ml
-
Solo Professional Culinair 125.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Doe de zeevruchtenmix met de scamp’s in de blixer en blix fijn.
- Voeg water, Visfond, Solo, Asian Pesto en Specerijenpuree Curry samen en blix verder tot een fijne massa.
- Voeg de Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix verder tot een homogene massa.
- Verdeel deze massa over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze.
- Gaar in de combi-steamer op 90°C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een minimumkern van 70°C.