Pickles kippenpotje

Ingrediënten
Pickles kippenpotje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
kippenfilet, in blokjes van 3 op 3 cm 1.5 kg
-
Kippenkruiden
-
water 500.0 ml
-
Wortelen in schijfjes 600.0 g
-
bloemkoolroosjes 600.0 g
-
Fijngehakte peterselie 30.0 g
-
Pickles 300.0 g
-
vetstof 150.0 ml
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de Phase en bak de kippenblokjes goudbruin, breng op smaak met de kippenkruiden.
- Voeg water en Kippenbouillon toe, breng aan de kook en laat 10 min. sudderen.
- Voeg de wortelen en bloemkoolroosjes toe en laat verder sudderen tot alles gaar is.
- Roer op het einde de Pickles en gehakte peterselie door de bereiding, bind eventueel bij met de Maïzena.
- Serveer met gekookte aardappelen.