Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • zeevruchtenmengeling, diepvries 1.2 kg
  • gepelde 16/20 scampi’s met staart 600 g
  • wortelen in julienne 300 g
  • preiringen, gekookt 300 g
  • witte champignons, in schijfjes gesneden 300 g
  • water 2 l
  • citroensap 6 ml
  • Fijngehakte peterselie
  1. Bereiding

    • Ontdooi de zeevruchtenmix en de scampi's.
    • Verhit de helft van de Phase en stoof er de zeevruchtenmix in aan.
    • Verhit de rest van de Phase en bak er de scampi’s in, voeg beide samen.
    • Voeg de groenten toe en laat even verder stoven.
    • Voeg water, Visfond, Solo, Asian pesto en Specerijenpuree Curry toe en breng het geheel aan de kook, laat sudderen tot alles gaar is.
    • Bind met de blanke roux en breng verder op smaak met de Visbouillon en het citroensap.
    • Serveer met vastkokende aardappelen.