Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij de kippenbillen in 2.
    • Verhit de vetsof en kleur er de met peper en zout gekruide kippenbillen in aan.
    • Haal de billen uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
    • Bak in dezelfde pan de gerookte spekreepjes, de champignons en de zilverui aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Primerba Tijm toe en laat het geheel verder kleuren.
    • Blus het geheel met de rode wijn en het water en weglaten.
    • Breng aan de kook en voeg er al roerend de Knorr Fonds de cuisine gevogeltefond pasta toe en verdeel het over de kippenbillen in een ovenschaal.
    • Gaar onder deksel in een op 160°C voorverwarmde oven gedurende 40 minuten.
    • Controleer de garing en haal de kippenbillen uit de saus. Houd ze warm.
    • Verhit de bekomen saus en bind deze op met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak.
    • Leg de kippenbillen terug in de saus en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu