Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • kippenbillen 1.5 kg
  • gerookt spek, in reepjes 250 g
  • champignons, in 4 stukken 300 g
  • zilveruitjes 300 g
  • rode wijn 500 ml
  • water 500 ml
  1. Bereiding

    • Snij de kippenbillen in 2.
    • Verhit de Phase with Butter Flavour en kleur er de met peper en zout gekruide kippenbillen in aan.
    • Haal de billen uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
    • Bak in dezelfde pan de gerookte spekreepjes, de champignons en de zilverui aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Primerba Tijm toe en laat het geheel verder kleuren.
    • Blus het geheel met de rode wijn en het water en meng er de Knorr Professional Kippenjus onder.
    • Breng het geheel aan de kook en verdeel het over de kippenbillen in een ovenschaal.
    • Gaar onder deksel in een op 160°C voorverwarmde oven gedurende 40 minuten.
    • Controleer de garing en haal de kippenbillen uit de saus. Houd ze warm.
    • Verhit de bekomen saus en bind deze op met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak.
    • Leg de kippenbillen terug in de saus en serveer.