Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Kippenjus

Lamsschouder


Pers uw lamsschouder na het garen onder druk. Op deze manier is uw vlees perfect snijdbaar in de vorm die u wenst.

...

Bereiding

  1. Kippenjus

    Reduceer het Knorr Professional Authentic Gevolgeltefond en het lamsjus tot 1/3 van de saus.

    Verwerk de rozemarijn, salie, limoensap en limoenzestes als infusie envoeg toe aan de saus.
  2. Lamsschouder

    Lamsschouder pekelen voor 7% gedurende 5 uur. Spoel af en dep droog.

    Insmeren met Asian pesto

    Vacumeren met gevogeltejus. Laat 18 uur garen op62°C en laat daarna terug koelen.

    Lamsschouder bebloemen en bakken.

    Met gevogeltefond en lamsjus tot de helft reduceren en over het vlees strijken bij het serveren.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu