Ingrediënten
Gekonfijte lamsschouder met couscous en kippenjus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Kippenjus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/8718114890647_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Primerba Bouquet de Provence.jpg)
Lamsschouder
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr primerba aziatische pesto 700.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/8718114890647_NL.png)
Ingrediënt naam
Kippenjus
-
salie 1.0 tk
-
limoensap 5.0 ml
-
Rasp van limoen 1.0 mespunt
Lamsschouder
-
lamsschouder 10.0 st
-
vetstof 50.0 ml
-
00-bloem