Menu

Ingrediënten

+

Kippenjus

  • salie 1.0 tk
  • limoensap 5.0 ml
  • zestes van limoen 1.0 mespunt

Lamsschouder

  • lamsschouder 10.0 st
  • Phase with Natural Butter Flavour 900 ml 50.0 ml
  • Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus 500.0 g
  • bloem

Bereiding

  1. Kippenjus

    Reduceer het kippenjus en het lamsjus tot 1/3 van de saus.Verwerk de rozemarijn, salie, limoensap en limoenzestes als infusie envoeg toe aan de saus.
  2. Lamsschouder

    Lamsschouder pekelen voor 7% gedurende 5 uur. Spoel af en dep droog. Kleur aan met Phase op 120°C. Insmeren met Asian pestoVacumeren met gevogeltejus. Laat 18 uur garen op62°C en laat daarna terug koelen.Lamsschouder bebloemen en bakken.Met kippenjus en lamsjus tot de helft reduceren en over het vlees strijken bij het serveren.