Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • flespompoen 200 g
  • pastinaak 200 g
  • gele wortel 200 g
  • wortel 200 g
  • knolselder 200 g
  • The Vegetarian Butcher™ NOChicken Nuggets 40 st

Voor de vegan tartaarsaus

  • Hellmann’s Vegan Mayonaise 500 g
  • bieslook, fijngesneden
  • pijpajuin, fijngesneden
  • bladpeterselie fijngesneden
  1. Bereiding

    • Snij de groentjes in staafjes
    • Meng de groentenstaafjes met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten en de Phase Plus.
    • Plaats de gekruide groenten in een ovenschaal en rooster deze op 200°C gedurende 15 minuten.
    • Bak The Vegetarian Butcher™ NOChicken Nuggets in de frituur tot goudbruin.
    • Plaats de geroosterde groenten in een puntzakje en plaats er de nuggets bij.
  2. Voor de vegan tartaarsaus

    • Alles goed mengen