Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 150.0 g
  • water 300.0 ml
  • Solo Professional Culinair 100.0 ml
  • vetstof 40.0 ml
  • maiskorrels 50.0 g
  • gemalen kaas 50.0 g
  • geraspte aardappel 100.0 g
  • gekookt spek, in reepjes 100.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Verleng TSG met water, SOLO en PHASE plus tot een homogene massa. -Meng er de Peperpuree, gekookt spek, geraspte aardappelen en maïskorrels en gemalen kaas onder. -Plaats het geheel 1 uur in de koeling. (spuit makkelijker) -Verdeel in vormpjes met een spuitzak en bak in een tot 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 15min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu