Menu
Punten

Maak kennis met ons nieuwe assortiment Authentic Demi-glace & Fonds. Een range die hoge kwaliteit, smaak, authenticiteit en gemak combineert. Het personeelstekort wordt steeds groter en daarmee ook de behoefte naar ingrediënten met superieure kwaliteit waarmee je tijd kunt winnen in de keuken en écht kunt koken. 

Voor chef-koks die op zoek zijn naar kwalitatieve basissauzen met superieure smaak, zijn dit de perfecte fonds.  Een basis om zelf nog mee te koken zonder uren, personeel, elektriciteit te hoeven besteden aan de bereiding. Deze authentieke fonds zijn volgens ons de beste, met een gebalanceerde smaak en gemaakt met zelfgemaakte bouillons, groenten en kruiden van hoge kwaliteit.

Deze range kenmerkt zich door: 

  • Authentieke smaak: de recepten zijn gemaakt met alleen maar natuurlijke en herkenbare ingrediënten voor een hoogwaardige basis, en dat proef je.
  • Gemakkelijk in gebruik: deze sauzen zijn gebruiksklaar en zijn verpakt in een handige pouch. Je wint er niet alleen tijd mee zonder in te leveren op smaak, je hebt ook een minimum aan product waste.
  • Alle producten zijn gluten- en lactosevrij en zonder te declareren allergenen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu