Menu
Punten

Ontdek de mogelijkheden van de Liquid Concentrates

Bouillon, saus of stoofvlees, het liefst maak je alles zelf met verse ingrediënten. Maar in deze tijd vol onvervulde vacatures, een tekort aan personeel en hogere kosten van ingrediënten is dat haast onmogelijk. Gelukkig zijn er geheimen van de chef, zoals de Liquid Concentrates. Die je helpen om snel de volle smaak van je gerecht te ontwikkelen.

De Liquid Concentrates zijn veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld als:

Bouillon & fond

Bouillon & fond

Zelfgetrokken bouillon is lekker, maar niet heel realistisch in de meeste keukens anno 2022.

Met de Liquid Concentrates als geconcentreerde basis maak je direct een bouillon of fond om verder te verwerken. En – voordeel van een vloeibaar product – de natuurlijke smaak wordt onmiddellijk afgegeven, waardoor je snel kunt werken.

Basis voor soep of saus

Basis voor soep of saus

Met de Liquid Concentrates serveer je een huisgemaakte soep of saus, maar sla je de eerste stappen van het bereidingsproces over. Je hoeft de hartige basissmaak niet langzaam op te bouwen, maar voegt deze schenkend toe.

Er zijn vijf varianten – groenten, kip, rund, kalf en vis – dus ze komen bij elke soep- of sausbereiding wel van pas.

Smaakmaker

Smaakmaker

Het meeste werk zit stiekem in het op smaak brengen van je gerecht. Een stoofvlees, een risotto, een pasta of een vinaigrette van ‘lekker’ naar ‘perfect’ krijgen is het lastigst.

De Liquid Concentrates smaakmakers helpen je om snel de volle smaakpotentie naar boven te halen. Of het nou gaat om een warme of koude toepassing, je kunt erop vertrouwen dat het eindresultaat elke keer weer hoogwaardig heerlijk is.

Marineren en lakken

Marineren en lakken

Een goede marinade bestaat uit smaakmakers, kruiden en specerijen. Met de Liquid Concentrates geef je je marinade of lak eenvoudig een bomvolle smaak. De hartigheid van groente, vis of vlees voeg je toe met een knik van je pols.

De groente, kip en rund zijn bovendien allergenenvrij en dus geschikt voor ieder gerecht en elke gast.

Oppepper

Oppepper

Soms wil je de smaak van een ingrediënt niet veranderen, maar alleen een kleine boost geven.

Een beetje Liquid Concentrate Groenten in je beurre monté maakt sperziebonen of broccoli onweerstaanbaar, maar ook gebraden vlees krijgt extra diepte door de toevoeging van een paar druppels van de Liquid Concentrate Rund of Kalf.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu