Menu
Punten

1. Vol-au-vent met aardappelpuree

Vol-au-vent is een onmisbare klassieker. Mits een klein supplement kan je een luxeversie aanbieden met gebakken kalfszwezeriken of grijze garnalen. 

TIP: Bovendien kan je ook uitpakken met een plantaardige versie op basis van Knorr Professional Groentebouillon Pasta en NOChicken chunks van The Vegetarian Butcher™ . 

2. Spaghetti bolognaise

Jong en oud: iedereen zwicht voor spaghetti bolognaise. Door je gasten zelf hun portie (small, medium of large) te laten bepalen vermijd je overtollige etensresten en verhoog je de winstmarge. Door bovendien Knorr Collezione Italiana Napolitana ofKnorr Collezione Italiana Tomatino toe te voegen hoeft je tomatensaus minder lang in te koken en boek je tijdswinst. 

 

TIP: Wil je uitpakken met een spaghetti bolognaise zonder vlees dan is de knapperige NOMince van The Vegetarian Butcher™ een schot in de roos. 

3. Steak Béarnaise

Bied steaks aan van bijzondere runderrassen. Voor die extra smaakervaring betalen mensen graag wat meer. 

TIP: Een gegrilde knolseldersteak heeft een vergelijkbare steak-bite. Strijk voor het grillen een knolseldersteak in met een rokerige Knorr Professionals Intense Flavours Deep Smoke.

4. Gebakken sliptong

Sliptong, pladijsfilet, een volledige kabeljauwfilet – waar je achteraf de haasjes uit fileert – zijn prijs-kwaliteit een prima keuze tegenover duurdere vissoorten. Kies hierbij voor Knorr Fonds de Cuisine Visfond en win tijd.   

5. Caesar Salade

Door alle onderdelen van een kip te verwerken haal je je foodcost omlaag en zet je in op wasteverwerking. Het vel kan dienen als crispy garnituur van je caesar salade en van de vleesrestjes kan je eventueel bitterballen, mousse of paté maken. 

Een bekend succesgerecht als een caesarsalade komt pas helemaal tot z’n recht dankzij de ultieme finishing touch. Door je salade met kip af te werken met de Hellmann’s Caesar Dressing speel je de romige smaken van ansjovis en parmezaan mooi uit dankzij één gerichte kneep op de fles. Daarnaast zorgt het gamma van Hellmann’s voor een mooie consistentie; een kwaliteitsverschil dat zich uiteraard laat smaken in frisse salades.

6. Red Butcher Balls

Ga de uitdaging aan om letterlijk (gehakt)ballen aan je menu toe te voegen die je volgens eigen inspiratie kunt afwerken. Laat daarnaast je gasten de grootte van hun portie zelf bepalen; die keuzevrijheid zal zich vertalen in extra marge. 

Geef een Zuiderse smaakboost aan je gehaktballen! Ontdek Knorr Primerba Bouquet all’Italiana.

7. Smoky Beef Burger

Serveer deze burger met crunchy groenten en ui volgens actuele seizoenspromo’s. 

TIP: Gasten die trek hebben in een vleesvrije hamburger serveer je de sappige Raw NOBeef Burger van The Vegetarian Butcher™.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu