Hutsepot van varkenswang, vers spek en chipolata

Ingrediënten
Hutsepot van varkenswang, vers spek en chipolata
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 25.0 ml
-
aardappelen 400.0 g
-
groen van wortels 400.0 g
-
knolselder 200.0 g
-
uien 222.0 g
-
prei 235.0 g
-
rapen 200.0 g
-
savooikool 353.0 g
-
spruiten 200.0 g
-
water 1.0 l
-
vetstof 25.0 ml
-
varkenswangen 1.0 kg
-
spek 600.0 g
-
chipolata 10.0 st
Bereiding
-
Bereiding
- Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de grofgesneden aardappel , de wortel, de knolselder, de ajuin, de prei, de rapen, de savooikool en de spruiten in aan.
- Voeg de Knorr Primerba Tijm toe en laat meestoven.
- Voeg het water en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten toe en laat opkoken.
- Leg de groenten in een ovenschaal.
- Verhit de Phase Plus en kleur er de varkens wangen en de spekreepjes in aan.
- Leg deze op de groenten.
- Gaar het geheel onder deksel in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 1 uur.
- Gaar daarna nog een half uur zonder deksel.
- Serveer met de gebakken chipolata’s.